IDÉZETEK


Hogyan segíthet

A Gyermekekkel a Természetért Egyesület nem nyereségérdekelt, politikától független, a környezet állapotának javulásáért, a hazai civil szféra és lakosság környezeti érzékenységének és tudatosságának fejlesztéséért tevékenykedő közhasznú társadalmi szervezet.
Az Egyesület célkitűzéseit pályázati pénzből, illetve azokból a támogatásokból, adományokból tudja megvalósítani, amiket az Egyesület céljaival egyetértő, azokat támogató cégek, intézmények és magánszemélyek biztosítanak.


Támogassa Ön is egyesületünket!


Pénzadományokkal

Ha anyagi segítséget nyújtanának az Egyesület működéséhez.

Számlavezető bank: MagNet Bank
Számlaszám: 16200168-00259194
IBAN kód: HU98 1620 0168 0025 9194 0000 0000

Természetbeni adományokkal

Örömmel vesszük bármilyen általunk használható tárgy vagy szolgáltatás (a papírtól a számítógépig) felajánlását, mivel ily módon megtakarítható működési költségeinket is céljainkra: a környezetvédelemre fordíthatjuk.
Hirdetési felületek: megjelenési lehetőségek akár hagyományos, akár elektronikus formában. Stb.

Önkéntes munkával

Kreatív szaktanácsadás: arculatunk erősítéséhez, nevünk szélesebb körű (a civil szektoron kívüli) megismertetéséhez, "öregbítéséhez" várunk szakértői, tanácsadói segítséget.
Programok: programvezetőink mindig tudnak hasznosítani némi segítséget sokféle kisebb-nagyobb feladat elvégzésében a borítékolástól kezdve a tanulmányírásig. Stb.

Pártoló tagsággal

Sokan vannak, akik lakhelyük vagy elfoglaltságuk miatt nem tudnak teljes tagként részt venni az Egyesület életében, de céljainkkal egyetértenek, és szeretnének segíteni. Számukra a pártoló tagság optimális megoldás, hiszen az országban bárhol képviselhetik értékeinket, és segíthetik egyesületünk munkáját.
Pártoló tagként szívesen fogadunk minden természetes vagy jogi személyt, aki a belépési nyilatkozatában vállalja az egyesület anyagi és erkölcsi támogatását, de az egyesület napi tevékenységében nem kíván részt venni.

Adó 1%-ának felajánlásával

A személyi jövedelemadó 1% felajánlása nem kerül semmibe, ugyanakkor nagyon sokat segíthet vele.
A személyi jövedelemadózásról rendelkező törvények lehetőséget adnak arra, hogy az adózó éves személyi jövedelemadója 1%-ának közcélú felhasználásáról rendelkezzen. Felajánlásáról a személyi jövedelemadó bevallással egyidejűleg rendelkezhet. Adóbevallásának kitöltésénél kérjük, hogy kedvezményezettként Egyesületünket jelölje meg.

Gyermekekkel a Természetért Egyesület
Adószám: 18216774-1-41

Aki elkötelezettséget érez a természetvédelem iránt, céljainkkal egyetért, és szeretne aktívan részt venni munkánkban, vagy akár pártoló tagként, támogatóként segítené Egyesületünket, keressen minket!


SIKEREINK

Támogatóink és Partnereink segítségével, támogatásával sikerülhetett Szurdokpüspöki határában lévö Delelö kút néven ismert forrás kitakarítása, támfal felújítása, és pihenöhely kialakítása.

Delelő kút
Delelő kút
Delelő kút
Delelő kút

Szurdokpüspöki 2012.09.

Több kép itt


Szurdokpüspökiben a helyi önkormányzat és az Egererdő Zrt. együttműködésével egy rendezvény keretei között létrehoztuk a Források Napját

Források napja
Források napja
Források napja
Források napja

Szurdokpüspöki 2013.05.18.

Több kép itt

A Források napjáról bővebben itt